Cautare

5271 de rezultate pentru "titularizare 2009 judet dambovita" (6.44 secunde)
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
Fiecare primarie din judet este in posesia hartilor cadastrale si a aliniamentelor amplasarii acestor perdele forestiere.
Reamintim ca primarii PDL au reclamat faptul ca cele 85 de milioane de lei au fost repartizate tuturor primariilor din judet, exceptie facand doar localitatile conduse de ei.
Din datele colectate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj de la fermierii din judet si de la primarii, rezulta ca vara aceasta vom avea o productie medie de 3.200 de kilograme la hectar.
  Costuri de productie Iata care au fost costurile, din toamna lui 2007 si pâna acum, conform datelor furnizate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj si confirmate de câtiva producatori de cereale din judet:
Firmele mici sunt cele care au reusit sa gaseasca usor reteta succesului pe piata de afaceri din judet.
În judet, fiecare salariat tine în spate aproape doi pensionari. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a anuntat ca raportul dintre salariati si pensionari se mentine dezechilibrat.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara?
Este destul de putin pentru un judet de marimea Doljului. ... Trebuie spus ca marii contribuabili si cei mijlocii din judet isi platesc impozitele la Bucuresti, deci nu sunt luati in calcul la nivel local.
Dupa ce Elena Udrea a intarziat cu vizita in judet, presedintele Consiliul Judetean s-a deplasat la Bucuresti si a semnat cu ministrul Dezvoltarii trei contracte in valoare de 25 milioane euro, suma care dubleaza valoarea investitiilor cu fondurile europene in judet.
In timpul recesiunii (pe care o situam intre finele anului 2008 si sfarsitul anului 2010), s-au construit 9.645 de locuinte in judetul Cluj, astfel incat numarul total al locuintelor din acest judet a ajuns la 293.265.
Din 1996 a inceput procesul descentralizarii, respectiv din sumele colectate pe un teritoriu determinat (comuna, oras, municipiu, judet) o parte din ce in ce mai mare ramane la unitatea administrativa respectiva.
Asa ca la Constanta, judet oropsit si vitregit pana in cele mai indepartate cotloane, era logic ca vor fi realizate diverse emisiuni de analiza a situatiei dramatice din teren, in care oamenii de prin unele sate erau complet izolati de restul lumii, iar constantenii de la orase abia mai puteau iesi din casa ori, in fericitul caz in care ieseau, circulau cu mare dificultate.
Asa ca la Constanta, judet oropsit si vitregit pana in cele mai indepartate cotloane, era logic ca vor fi realizate diverse emisiuni de analiza a situatiei dramatice din teren, in care oamenii de prin unele sate erau complet izolati de restul lumii, iar constantenii de la orase abia mai puteau iesi din casa ori, in fericitul caz in care ieseau, circulau cu mare dificultate.
Se intorc toti cu coada intre picioare la judet, la "tatucul" Dutu, iar Popescu, cel care a obtinut cel mai prost rezultat, este promovat (!) pe un post in conducerea judeteana. ... Mai departe, peste cateva luni, au loc alegeri la judet.
de 37 de ani din judet. ... de 33 de ani din judet. ... de 17 ani din judet. ... de 23 de ani din judet.
Mai exact, luna trecuta, administratorii a 79 de societati au luat aceasta masura, in timp ce in ianuarie 2009 solutia a fost folosita in doar noua cazuri.
Potrivit ultimelor date statistice ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privind comportamentul financiar al populatiei si agentilor in profil teritorial, la sfarsitul lunii ianuarie 2010, doljenii aveau restante de peste 223,4 milioane de lei, adica de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului 2009 si de 7,5 ori mai mari decat in ianuarie 2008.
Giurgiu era singura resedinta de judet din sudul tarii care ramasese neracordata la reteaua de gaze naturale, dar cu ajutorul guvernului condus de Calin Popescu-Tariceanu, in 2006 s-a deschis investitia si in 2008 s-a inceput furnizarea gazelor naturale catre primii consumatori.
Ordonanta mentionata instituie posibilitatea ca unitatile administrativ-teritoriale sa solicite Ministerului credite din veniturile obtinute din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, cu o dobanda de 6,25%, cu termen de rambursare de maximum 5 ani, cu o perioada de gratie de un an, in limita sumei de 1.500.000 mii lei, pentru achitarea obligatiilor de plata restante inregistrate de acestea la data de 31 decembrie 2009 fata de operatorii economici furnizori de bunuri, servicii si lucrari, inclusiv fata de operatorii economici care presteaza serviciul public de producere, transport si distributie a energiei termice in sistem centralizat, neachitate la data solicitarii imprumutului.
google-analytics.com